Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title
Het is niet alleen de KENNIS, maar ook de ZORG die telt.

Het Team

Onze dierenkliniek wordt gerund door één dierenarts en zijn assistentes. Hieronder stellen wij ons voor:

 

geert-janGeert-Jan Arntz    CertENDO   CertSAS 

 

Sinds 31 mei 1989 werkzaam als dierenarts.

 

Heeft bij ESVPS - Improve International CPD ( European School of Veterinary Postgraduate Studies) in Swindon, UK,

de opleiding General Practitioner Certificate in Endoscopy and Endosurgery (GPCert Endo) gevolgd.

Dit is een internationaal erkende opleiding voor endoscopie en endochirurgie (kijkoperaties), waaraan een examen verbonden is.

www.esvps.org/about/register.php

 

Op dit moment (november 2015) zijn er in Europa 32 dierenartsen geregistreerd met een GPCert(Endo).  In Nederland is Geert-Jan de eerste dierenarts met dit certificaat.

 

In 2015 heeft Geert-Jan de opleiding Postgraduate Certificate in Small Animal Surgery met succes afgerond en hiermee zijn tweede certificaat behaald. Dit is een tweejarige opleiding in weke delen chirurgie, orthopedie en neurochirurgie, eveneens bij ESVPS - Improve International te Swindon, UK.


 

saskia en dokter 2Saskia Arntz

 

De vrouw van... Regelmatig betrokken bij de dierenkliniek.

 
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verloskundige. Echter, getrouwd met een dierenarts betekent ook getrouwd met zijn praktijk! Ik help hier voornamelijk mee in de avond-, nacht- en weekenduren bij spoedgevallen, operaties of de verzorging van opgenomen patiëntjes. Gelukkig geef ik veel om dieren en met name honden zijn mijn grote passie. Veel tijd besteed ik aan de verzorging van onze eigen honden en aan de jachttraining en wedstrijden met onze Weimaraner. Wanneer honden langere tijd bij ons in de kliniek logeren, mogen ze dagelijks mee de uiterwaarden in, als hun conditie dat toelaat.

 


mariejoseMarie-José

 

Sinds 1999 parttime werkzaam als dierenartsassistente bij de dierenkliniek. Vooral de afwisseling in de praktijk vind ik erg leuk. De combinatie van zorg voor de dieren, het assisteren bij operaties, de administratieve taken, maar vooral ook het contact met dier en eigenaar maken dat ik altijd met veel plezier werk. Een mooie dag op de praktijk betekent voor mij wanneer ik daadwerkelijk iets voor een dier heb kunnen betekenen.

 

Ik ben getrouwd met Marco en wij hebben 2 zonen. In mijn vrije tijd zorg ik graag voor onze gezellige dierenfamilie bestaande uit honden, poezen en onze (Franse hangoor) konijnen.

 


1532146 10202498504998801 6991444682055145616 nHenrieke

 

Sinds 2010 fulltime werkzaam bij de dierenkliniek als dierenartsassistente. Ik heb de 4 jarige opleiding paraveterinair op het Groenhorst college in Barneveld gevolgd.

Vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met dieren. Het was dus niet zo gek dat ik voor een beroep met dieren heb gekozen.

Zelf heb ik ook een hele beestenboel. Honden, katten, schapen, konijnen, cavia's en paarden. Naast mijn werk ben ik bezig met het trainen van de paarden en het verzorgen van de andere beestjes.

 

 

 


Aequor-Erkend-logo2-kleuren-fc-Medium-Medium-LargeWij zijn een Aequor erkend leerbedrijf. Dit betekent dat er bij ons regelmatig stagiaires zijn, die het vak van dierenartsassistente/paraveterinair willen leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo veterinary endoscopy society site2 logo licg 

knmvd  160x130.jpg  chip je diere   Logo Endoscopie

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld u aan en blijft op de hoogte!